The Infected Sistem Gereksinimleri - Nasıl Oynanır - Kaç GB

 The Infected oyunu aslında tıpkı The Forest tarzı bir oyun diyebiliriz çünkü gerek atmosfer, gerek craftlar ve gerekse de düşmanlar çok fazla benzerlik gösteriyor. İsterseniz gelin hemen The infected nasıl oynanır ve sistem gereksinimleri nelerdir göz atalım.

The infected

Oyunun mekaniği ve optimizasyonu henüz erken erişimde olmasına rağmen çok iyi durumda ve yeni gelen güncellemeler ile birlikte de sürekli olarak geliştiriliyor. Ancak şu an için bize göre en eksi yanı Co-op yani çoklu oyuncu özelliği bulunmaması... Belki bunu da zamanla aktif hale getirebilirler.

Oyun içerisindeki düşmanlardan kısaca bahsedelim. Vambi adı verilen düşmanlar bize tehdit olarak ilk sırada bulunuyorlar. Bunlar vampir ve zombi karışımı bir yaratık türü ve şu an için biraz geliştirilmeye ihtiyaç duyan bir yapıdalar. Onun dışında diğer canlı tehditleri arasında vahşi hayvanlar bulunuyor. 

The infected oyunu

Bir ormanda olabilecek tehlikeli canlılar arasında kurt ve ayı gibi türler bu oyunda da bulunuyor. Aynı The Forest oyunundaki gibi ok ve yay, mızrak, balta ve Forest'tan bağımsız olarak daha farklı craft ve inşa seçenekleri bulunuyor. 

Hayatta kalmak için orman içerisindeki güvenli bir bölgeye üssünüzü inşa etmeye başlayın ve etrafınızdaki materyalleri toplayarak bu üssü ve ekipmanlarınızı daha da geliştirin. Böylece hem hayatta kalma becerilerinizi geliştireceksiniz hemde olası saldırılara karşı daha güçlü bir konumda olacaksınız.

The infected sistem gereksinimleri

Oyunun minimum bilgisayar gereksinimlerine de göz atalım. Depolama alanı olarak belirtilen kısım The Infected oyununun bilgisayarınız da kaç gb yer kaplayacağını göstermektedir.

The Infected Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7+ (64 bit)

İşlemci: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB

DirectX: Sürüm 10

Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

Oyunu bilgisayarınızda çalıştırıp çalıştıramayacağınızı merak ediyorsanız lütfen bize bu sayfa altından yorum gönderiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder