Yakuza 0 Sistem Gereksinimleri - İnceleme - Kaç GB

 Kazuma Kiryu olarak oynayacağımız Yakuza 0 oyununda bir mafya hikayesini inceleyeceğiz. Aslında buna Kurtlar Vadisi gözüyle bakarsanız bir Polat Alemdar havasında yolculuğumuza başlayabiliriz. 

Kazuma Kiryu

Oyunun yapısı aslında bölüm bölüm ilerleyen hikayeler, ara geçişler ve dövüş tekniklerinin uygulandığı kavga sahnelerinden ibaret. Bu sebeple tıpkı bir dizi izler gibi oyunu bir solukta bitireceğinizi düşünüyoruz. 

Yakuza 0 oyunu

Yalnız şunu belirtmekte fayda var, oyunun ilk başlarındaki hikayeler size biraz bunaltıcı gelebilir ama bölümler ilerledikçe çok daha keyifli ve aksiyonu yüksek bir aşamaya geleceğiz. Bu da bizi oyunun içine daha fazla çekecek bir detay.

Oyun Japonya'nın Tokyo ve Osaka şehirlerinde geçiyor ve Yakuza çetesinin aslında iç yüzünü de bize gösteriyor. 

Yakuza 0 kavga

Oyunu oynayanlardan yapılan geri dönüşler ve yorumlar üzerinden yola çıkarsak, oyunun inceleme sayfalarına hiç göz atmadan direkt olarak oynamaya başlanması gerekiyor. Hikaye ve oynanabilirlik açısından üst düzey bir heyecan ve eğlence sunan Yakuza 0 oyunu için sistem gereksinimleri bilgilerini de vererek sayfamızı sonlandırmak istiyoruz.

Yakuza 0 sistem gereksinimleri

Yakuza 0 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit gerekli)

İşlemci: Intel Core i5-3470 ya da AMD FX-6300

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 ya da AMD Radeon HD 6870

Depolama Alanı: 24 GB boş alan

Oyunun minimum gereksinimleri yukarıdaki gibidir. Bunun dışında bilgisayarınızda kaç gb yer ihtiyacı olduğunu da yine depolama alanı kısmında görebilirsiniz.

Eğer oyun hakkında sorularınız veya teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz şeyler varsa bize buradan yorum olarak sorularınızı iletebilirsiniz.

Oyunun resmi satış sayfası için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://store.steampowered.com/app/638970/Yakuza_0/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder