Valorant 1 Günden Fazla Hatası [Çözüldü]

Son dönemlerde popülerliğini katlayarak artıran Valorant oyunu hakkında siz Oyun Devri takipçilerinden gelen mesajlar doğrultusunda güncel bir oyun hatasının çözümü hakkında bilgilendirme sayfası hazırladık.

Valorant Hatası

Tıpkı CS:GO gibi özel bir haritada 5 kişilik takımlar halinde 2 takımın karşılaştığı ve oyun içerisinde kullanabileceğiniz çeşitli süper güçleriniz ile rakibi yavaşlatmak, görüşünü engellemek, hasar vermek gibi taktiksel çalışmaların olduğu Valorant için güncel bir hata yaşanmaya başlandı.

Valorant 1 Günden Fazla Hatası

Bu hata Valorant güncelleme yaptığı sırada yaşanıyor. En azından takipçilerimiz bize bu konuda geri bildirim de bulundular. 

Çözümü ise gayet basit:

  1. Öncelikle güncelleme / indirme işlemini iptal ediyoruz
  2. Sonrasında bilgisayarımızı kapatıp yeniden başlatıyoruz
  3. Modemi de aynı anda resetleyebilirsiniz (Garanti olması açısından)
  4. Son olarak da Valorant'ı "Yönetici olarak çalıştır" modunda başlatıyoruz

Eğer bu yukarıdaki çözüm yöntemi başarılı olmazsa, oyunun bulunduğu Temp klasörünü silerek veya oyunu baştan yükleyerek de uzun ama kalıcı bir çözüm bulabilirsiniz.

Valorant

Ekstra bir sorun yaşıyorsanız bize bu sayfa altından iletebilirsiniz.


3 yorum:

  1. merhabalar ilk defa valorant oyununu indireceğim. Bilgisayarımda yeteri kadar alan mevcut. Oyunu indirmeye başladıgım zaman belli bir mb inmiş gözüküyor ve sabit kalıyor indirme tamamlama süresi ise 1günden fazla şeklinde belirtiliyor. Yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
  2. merhabalar Valorant oyununu ilk defa bilgisayarıma indirmeyi deniyorum fakat indirme aşamasında sorun yaşıyorum . Sorun şu şekilde inen Mb kısmı asla artmıyor bir sayıda sabit kalıyor ve indirme tamamlama süresi 1günden fazla şeklinde yazıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
  3. bilgisayaranızı yeniden başlatmak sorununuzu çözebilir

    YanıtlaSil