DEVOUR Nasıl Oynanır - DEVOUR Kaç GB [Sistem Gereksinimleri]

Son zamanlarda Twitch yayıncıları tarafından da sıkça oynanmaya başlanan DEVOUR oyunu nasıl oynanır ve kaç gb yer kaplar ve ayrıca sistem gereksinimleri hakkında bilgisayarınızın özellikleri yeterli olur mu diye özel bir sayfa oluşturmak istedik.

Devour oyunu Anna karakteri

Websitemizde sık sık hayatta kalma oyunlarına yer vermeye çalışıyoruz. DEVOUR oyunu da yine bu konsepte sahip ve buna ek olarak korku ögeleri içeren son derece gerilim dolu ve sürükleyici bir yapım diyebiliriz. 

DEVOUR Nasıl Oynanır

İlk olarak oyunu Steam üzerinden satın almanız gerekiyor. Güncel fiyatı şu an için 10,50 TL olan DEVOUR son derece ekonomik ve eğlence olarak da son derece yüksek bir potansiyel sunuyor. Özellikle arkadaşlarınızla birlikte oynarken çok fazla keyif alacağınıza eminim. Steam sayfasına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://store.steampowered.com/app/1274570/DEVOUR/

Bunun dışında oyunun amacı; şeytan tarafından ele geçirilmiş bir tarikat lideri var ve oyun boyunca bu kişiye yakalanmamaya ve onu alt edecek bileşenleri toplamaya çalışıyoruz. Bu arada kaçmaya çalıştığımız kişinin adı Anna!

ÖNERİ: Bu tarz korku oyunları hoşunuza gidiyorsa size "Phasmophobia Oyun İncelemesi" sayfamıza bekleriz.

Evin içerisindeki odalarda bulabileceğimiz keçileri toplamaya çalışacağız. Bu keçileri yakalamak için öncelikle onları kandırmalıyız. Evin etrafındaki saman balyalarını toplayıp, keçileri cezbetmeye çalışarak yakınına çekiyoruz ve onları yakalıyoruz. Toplamda 10 keçiyi yakalayıp, kurban etmemiz gerekiyor.

Devour oyunu

Tabii bu esnada Anna bizim veya arkadaşlarımızın peşinde olacak. Bu saldırılardan korunmak ve görevi bitirmek son derece heyecan verici bir deneyim olacaktır.

En fazla 4 kişi ile çevrimiçi modda oynanabilen DEVOUR oyunu için bilgisayarınızın sistem özellikleri yeterli olacak mı diye düşünüyorsanız önce aşağıdaki sistem gereksinimlerine göz atın, sonrasında da emin değilseniz bize yorum olarak kendi sistem özelliklerinizi belirterek yardım isteyin.

DEVOUR kaç gb diye merak ediyorsanız: Bilgisayarınızda 4 GB kadar bir boş alan olması yeterlidir. 

DEVOUR Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)

İşlemci: Intel i5 or new-gen i3 ya da AMD equivalent

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 ya da AMD Radeon R9 290

DirectX: Sürüm 11

Yalnız bu yukarıdaki sıraladığımız sistem özellikleri "minimum" değerleri içermektedir. Dolayısıyla akıcı ve fps sorunu yaşamadan DEVOUR oyununu oynayabilmek isteyenler lütfen sayfa altından yorum bırakarak fikir alsınlar.

İyi oyunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder