Base One Sistem Gereksinimleri - Kaç GB

Base One bize aradığımız o harika bilim kurgu ve strateji karışımını sunacak olan bir oyundur. RPG özelliği de bulunan bu oyunun kısa incelemesi ve sistem gereksinimleri ile ilgili özel bir sayfa hazırladık.

Base One

Oyunun konusu şuna dayanıyor: bir anda ortaya çıkan bir solucan deliği Ay'ı parçalıyor ve uzayda ve özellikle de güneş sistemimizde akıl almaz felaketlere yol açıyor. Bu nedenle artık hiç bir gezegen güvenli olmadığı için uzayda özel bir koloni kurulmasına karar veriliyor.

Üs kurma oyunu olduğu için temel mantık ve strateji şu olacak; bize bahşedilen üssün komutanı olarak görevdeyiz ve amacımız yaşanabilir yeni bir gezegen bulmak ve bu esnada uzay üssümüzü mümkün olduğunca yaşamı devam ettirecek ve genişletecek halde tutmak. 

Base One Oyunu

Ancak bunu yaparken dikkat etmemiz gerekecek olan en önemli detaylardan birisi de mevcut olan sınırlı kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek! Bu kaynakların başında su, ısı, elektrik ve oksijen geliyor.

Yalnız sizin de tahmin edebileceğiniz gibi mücadele etmemiz gereken tek şey bunlar değil! Kolonimizi ve üssümüzü tehdit eden dış uyaranlar var. Bunlar sizce ne olabilir? Evet, asteroidler! Büyük kaya parçaları olarak gözümüzün önüne getirebileceğimiz bu asteroitlerden üssümüzü korumak için onları yok etmemiz gerekiyor. Bunu yapmak için üssün savunma sistemlerini upgrade etmemiz gerekecek. Ateş ederek bu asteroitleri parçalayacağız ve yolumuza devam edeceğiz!

Base One Sistem Gereksinimleri

Base One hakkında bu kadar bilgi yeter. Sonuçta bu kadar bir bilgi bile oyunu yeterince cazip ve oynamaya teşvik etmeye yeterli! Şimdi gelelim oyunun sistem gereksinimi duyduğu detaylara...

Base One Sistem Gereksinimleri (Minimum)

İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)

İşlemci: 5th Generation Intel i3 ya da bununla eşdeğer bir model

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: AMD Radeon R9 285 ya da Nvidia Geforce GTX 960

DirectX: Sürüm 12

Base One kaç gb yer kaplar diye düşünüyorsanız, bilgisayarınızda 6 GB gibi bir boş alan olması yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder