The Forest Tarzı Oyunlar - Forest Benzeri 5 Oyun

Korku ve hayatta kalma türündeki The Forest benzeri oyun tavsiyesi için açtığım ve sizler için The Forest tarzı oyunlar listeleyeceğim sayfama hoş geldiniz. 

Raft


Oldukça heyecanlı, basit ama çok eğlenceli bir hayatta kalma oyunu Raft, The Forest tarzı oyun olabilir. Bir okyanusun ortasında küçük bir sal ile hayatta kalmaya çalışacağınız ve suda yüzen parçaları toplayarak salınızı genişletmeyi ve türlü tehlikelere karşı dikkatli olmaya çalışacaksınız.

raft oyunu

Multiplayer özelliği de bulunduğu için arkadaşlarınız ile çevrimiçi oyun keyfi yaşayabileceksiniz.

Detaylı bilgiler ve satın almak için tıklayın: 

The Long Dark


Şiddetle tavsiye ettiğim bir The Forest benzeri oyun ! Hikayeli veya hikayesiz olarak oynayabileceğiniz The Long Dark ile karlı ve puslu bir bölgede hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. 

the long dark

Buzlu ortamı keşfetme ve bulduğumuz eşyaları değerlendirme konusunda ciddi bir kafa yorma işlemine gireceğimiz için son derece keyifli ve kafa çalıştırıcı bir oyun deneyimi sunan The Long Dark, benim favorilerim arasındadır.

Oyunun resmi satış sayfası için tıklayın: 

Rust


Burada biraz daha aksiyon odaklı bir hayatta kalma oyunundan bahsediyoruz. Çevrimiçi bir Açık Dünya oyunu olan Rust ile yaşamınıza devam edebilmek için hayvanları öldürüp et ihtiyacınızı gidermek, tehlikelerden kaçınmak, gerekirse diğer oyuncularla savaşmak veya ittifak kurmak gerekiyor!

Rust

Rust oyunu için detaylı bilgiler: 

Stranded Deep


Bu oyunda favorilerim arasındadır çünkü oyunun hikayesi Tom Hanks'in başrol de oynadığı Cast Away (Yeni Hayat) filminden alınmadır. Bu arada eğer izlemediyseniz o filmi izlemenizi de tavsiye ederim. Ondan sonra bu oyunu oynamanın tadı çok daha yüksek olacaktır, emin olun!

Stranded Deep

The Forest tarzı oyun diyebiliriz çünkü konusu; bir uçak ile seyahat ederken birden bire türbülansa giriyoruz ve uçak okyanusun ortasına düşüyor. Sadece biz kurtuluyoruz ve yanımızda sadece şişme bir bot bulunuyor. Issız bir adaya sürüklenerek uyanıyoruz. Sonrasında ise çevreye uyum sağlamak ve diğer adalara seyahat ederek tüm ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz.

Oyunun satın alma sayfası için: 

Green Hell


Tek başınıza veya arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz ve neredeyse tam anlamıysa The Forest kopyası olan bir oyun. Ancak çok daha detaylı ve geniş bir haritada oynayarak ayrı bir keyif yaşayacaksınız. Tamamen bir ormanda geçen hikaye üzerine hayatta kalmaya çalışacağımız Green Hell oyununda dikkat etmemiz gereken pek çok detay var. Vahşi hayvanlar, agresif kabileler ve niceleri...

Green Hell

Oyunun detaylı bilgisi için tıklayın: 

1 yorum:

  1. Arkadaşlar the forest tarzı oyun arıyorum diyorsanız benim size tavsiyem birebir aynısı gibi olan green hell oynamanız veya alternatif olarak the long dark da denenebilir. diğer oyunları oynamadım.

    YanıtlaSil