Xenoblade Chronicles 2 İncelemesi [Oyuncu Yorumları]

Xenoblade Chronicles 2 oyununu daha önce hiç duydunuz mu? Avrupa ve Amerika'da oldukça popüler olan bu oyun sadece Nintendo konsollarda oynanabildiği için sanırım ülkemizde pek de rağbet görmedi.

Xenoblade Chronicles 2

Ama yine de sizlerden gelen talepler doğrultusunda bu oyunun da incelemesini Oyun Devri sitemizde yine sizlerin oynayarak deneyimlediği yorumlardan oluşturacağım. Umarım oyunu satın almak isteyenler için yararlı bir paylaşım olur. 

Bu arada bu tarz dövüş oyunları hayranı olmadığımı belirtmek isterim 😊

Olumlu Yorumlar

Eğer Xenoblade Chronicles 2 oyununu herhangi bir nedenden ötürü beklediyseniz, emin olun şimdi bu oyuna sahip olmanın tam zamanı diyebilirim. Özellikle süper ötesi bir hikayesi olan oyunu, keyifle oynayacağınıza eminim.
Oyuncu: Kenan Talu

Bu zamana kadar oynadığım en iyi oyunlardan birisi Xenoblade Chronicles 2 diyebilirim. İlginç ve sürprizli hikayesi, oyun müzikleri, karakterleri ve oynanış sistemi yüzünden oyuna gerçekten aşık olmamak imkansız. Xenoblade Chronicles 2 için de şunları söyleyebilirim; orijinaline bağlı kalınmış olsa da, kendini oldukça geliştirmiş ve daha keyifli bir deneyim sunmuş. Uzun lafın kısası, şu zamana kadar oynadığım en zevkli oyunlardan biriydi.
Oyuncu: Ayşe Hürel

Oynarken gerçekten keyif aldığım bir maceraydı. Hatta abartmadan söyleyebilirim ki, tam bir başyapıt! Hemen denemelisiniz.
Oyuncu: Mert Kuleli

Xenoblade Chronicles 2

Olumsuz Yorumlar

2020 için oldukça düşük grafiklere sahip bir Nintendo konsol oyunu. İnsanların bu oyunu gerçekten 360p çözünürlüğünde oynamaktan zevk aldığına inanmak çok güç!
Oyuncu: Kaan Garipoğlu

Final Fantasy 7 oyununu bundan daha çok sevdim. Grafikler ve özellikle de İngiliz aksanlı anime sesi beni çok rahatsız etti.
Oyuncu: Yeşim Elmas

Dürüst olmam gerekirse bu tarz (Xenoblade Chronicles) oyunların hayranı değilim. Hatta bu oyunu niye satın aldığımı da bilmiyorum. Ama oynarken hiç de keyif almadığımı, hatta oyunun seslerinden rahatsız olduğumu fark ettim. O yüzden tavsiye edemeyeceğim.
Oyuncu: Hasan Okyay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder