F1 2020 İncelemesi [Oyuncu Yorumları]

Formula 1 heyecanı 2020 versiyonu ile daha da gerçekçi ve eğlenceli bir boyuta ulaşmış gibi görünüyor. Özellikle direksiyon seti ile bu deneyimi yaşayan oyuncuların geri dönüşleri bir hayli olumlu duruyor. Bizde sizler için bu deneyimlerden oluşan bir oyun inceleme / oyuncu yorumları sayfası hazırladık.

F1 2020

F1 2020 oyunu için sizinde düşünceleriniz (olumlu / olumsuz) var ise lütfen bize yorumlarınızı gönderiniz.

Şu oyuna baktığımda yol tutuş sistemi ve yarış deneyimlemesine göre konuşursak kesinlikle ciddi bir iyileştirme söz konusu! Özellikle benim gibi hemen hemen tüm seriyi oynamış ve deneyimlemiş oyuncular da bu görüşüme katılacaktır. Bu iyileştirmeler sayesinde hem online hem offline olarak aldığınız eğlence keyfi hat safhaya çıkıyor.
Gönderen: Şevket Yerlikaya

Yapımcı Codemasters tarafından her sene üretilen ve başarılarını daim etmeyi sürdüren F1 serisi bence bu yıl bir önceki yıla göre daha iyi gözüküyor. Eğer sizde araba yarışı oyunları hayranı iseniz kesinlikle bu sene F1 2020 almanızı ve bu yarışa katılmanızı tavsiye ederim. Özellikle arkadaş grupları ile çok keyifli saatler geçireceğinizi düşünüyorum.
Gönderen: Kemal Tokgöz

F1 2020 için söyleyebileceğim tek şey, bu zamana kadar ki yapılmış en iyi Formula 1 versiyonu olmasıdır. Codemasters içerik ve motor olarak son derece ince bir işçilik yaparak 2020 yılı için harika bir deneyim sunmuşlar. Ancak esas soru şu; bu noktadan sonra F1 nereye evrilecek?
Gönderen: Hakan Balamir

Paranızı bir oyuna yatırmak istiyorsanız bence hiç düşünmeden F1 2020 için satın alma işleminizi gerçekleştirin. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir heyecan sizi bekliyor.
Gönderen: Tevfik Ilıman

F1 2020 oyunu

F1 bu kuşağın en iyi yarış oyunlarından biridir diyebilirim.
Gönderen: Beyaz Yakut

Efsane grafik, müthiş fizik, harika oynanış, akıcı ve eğlenceli kariyer modu! Oyunun sadece online kısmı biraz daha geliştirilebilir ama bu haliyle bile bence 10 üzerinden 9 gibi net bir puanı hak ediyor.
Gönderen: Caner Hakmen

X-Box üzerinden süper bir oyun deneyimi yaşatıyor. Satın aldığım için gerçekten çok mutluyum.
Gönderen: Fırat Donuk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder