FRACT OSC Oyunu İncelemesi [Oyuncu Yorumları]

2014 Nisan ayında satışa sunulan Fract OSC oyunu için aslında müzikli bir bulmaca zeka oyunu diyebiliriz. Oyunun geliştiricisi ise Phosfiend Systems olarak görülüyor. Şu an için Windows ve OS X kullanıcıları için oyunu oynamak mümkün.

FRACT OSC Oyunu

Bu sayfamızda da sizlere bu oyunu deneyip, fikirlerini bizimle paylaşan tüm takipçilerimizin yorumlarından oluşan bir oyun inceleme yazısı sunmak istiyorum. En azından FRACT OSC hakkında bir ön bilgi veya fikir sahibi olabilirsiniz. Özellikle de bu tarz bulmaca / puzzle tarzı oyunların hayranı iseniz.

Grafikler ve sesler gerçekten muazzam! Bulmacayı ses efektleri ile çözme yöntemi konusunda gerçekten devrim yaratmışlar. Çok farklı bir deneyimdi benim için. 
Oyuncu: Güney Ulubatlı
Puan: 10/10

Oyunu first person modunda ve macera keşif tadında efsane bir keyifle oynayacaksınız. Müzik ile bulmaca çözmek çok ilginçti. FRACT OSC benden tam not aldı.
Oyuncu: Hülya Eren
Puan: 10/9

Benim yorumum biraz detaylı olacak. Tüm artıları ve eksileri ile oyunu şöyle inceleyebildim:
+ Görsel efektler ve grafikler harikuladeydi
+ Müzik bazı durumlarda yeterince iyi olmadığı halde oyun ile çok iyi bir bağ kurulmuş
+ / - Oyunda nasıl hareket edeceğinize dair bir ipucu yok. O yüzden akıllı bir oyuncu olmak gerekiyor
- Bazı bulmacaların görüntüsünde bozukluklar vardı
- Oyun içindeki dünyada bazı boş alanlar sinir bozucuydu
- Hareketlerin yavaş olması da ayrı bir sinir bozucu detaydı
Oyuncu: Kudret Demirci
Puan: 10/7

Fract Osc oyunu incelemesi

FRACT OSC oyununun en iyi yanı bence duyusal güçlerinizi harekete geçirmesidir. Onun dışı bence en kötü yanı da, günlük bir ev işi kadar tatsız olmasıydı.
Oyuncu: Kader Türel
Puan: 10/5

Oyunun türü ve seslerine her ne kadar ağzım açık kalsa da, herhangi bir yönlendirme olmadığı için oradan oraya koşmak zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca koşarken ki aşırı yavaşlıkta beni rahatsız eden bir diğer detaydı. Kısacası oyun bana zayıf geldi. Hatta puan bile vermeye gerek duymadım. Üzgünüm.
Oyuncu: Dilber Hanımeli
Puan: 10/0


1 yorum:

  1. Fract osc oyunu geçen gün aldım ve bir saat falan oynadım. bence en büyük eksiği herhangi bir rehber olmaması. biraz gelişigüzel bir dünya yaratmışlar. onun dışında ilginç bir bulmaca puzzle yapısı var. denenebilir.

    YanıtlaSil