Humankind Oyunu İncelemesi, İpuçları, Sistem Gereksinimleri

Oyun Devri'nden herkese merhaba, bugün sizlere Humankind oyununu inceleyeceğim. Humankind, tarihi bir strateji oyunu olup, kendi medeniyetinizi kurup geliştirdiğiniz, diğer oyuncularla rekabet ettiğiniz ve tarihin akışını değiştirebildiğiniz bir oyun. Oyunun grafikleri, sesleri, oynanışı ve atmosferi çok başarılı. Oyunu oynarken kendinizi gerçekten bir medeniyetin lideri gibi hissediyorsunuz.

Humankind oyunu

Oyunda 60 farklı kültür arasından seçim yapabiliyorsunuz. Her kültürün kendine özgü özellikleri, birimleri, binaları ve avantajları var. Kültürünüzü seçerken kendi stratejinize uygun olanı tercih etmelisiniz. Örneğin, savaşçı bir kültür seçerseniz, askeri gücünüz artacak ama diplomasi ve kültür puanlarınız düşecek. Ya da bilimsel bir kültür seçerseniz, teknoloji geliştirmeniz kolaylaşacak ama kaynak üretmeniz zorlaşacak.

Oyunda dört farklı zafer yolu var: Askeri, Kültürel, Bilimsel ve Ekonomik. Hangi zafer yolunu seçerseniz seçin, diğer oyuncularla ilişkilerinizi iyi tutmanız gerekiyor. Çünkü savaş açmak hem kaynaklarınızı hem de itibarınızı tüketiyor. Ayrıca, oyunun sonunda en çok ün puanına sahip olan oyuncu kazanıyor. Ün puanınızı arttırmak için tarihi anlar yaşamanız, harikalar inşa etmeniz, şehirlerinizi geliştirmeniz ve diğer oyuncularla ticaret yapmanız gerekiyor.

Humankind benzeri bir oyun önermek istiyorum: Before We Leave

Oyunun sistem gereksinimleri şöyle:

Minimum:

- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)

- İşlemci: Intel i5 4th generation / AMD FX-8300

- Bellek: 8 GB RAM

- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 770 / AMD R9 290

- DirectX: Sürüm 11

- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan


Önerilen:

- İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)

- İşlemci: Intel i5 6th generation / AMD Ryzen 5 1600

- Bellek: 8 GB RAM

- Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 / AMD RX 5500-XT

- DirectX: Sürüm 11

- Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

Oyunu Steam'den satın alabilirsiniz. Oyunun fiyatı şu anda 269 TL. Bazen çok ciddi indirimler ile oyunu çok ucuza alabilirsiniz.

Humankind oyununu incelemem böyleydi. Umarım beğenmişsinizdir. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, aşağıdaki linklere göz atabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder