Before We Leave Sistem Gereksinimleri - İnceleme - Kaç GB

13 Mayıs 2021 tarihinde piyasaya çıkan Before We Leave oyununda tipik bir koloni kurma simülasyon oyunu deneyimi yaşayacağız. Oyunun sistem gereksinimleri, inceleme / ön bakışı ve kaç gb yer kapladığı ile ilgili kısa bir tanıtım yapalım.

Before We Leave

Oyunun konusunda kısaca söz etmek gerekirse; şehir kurma ve bu şehri geliştirme mekaniği üzerinden ilerleyen ama bize sunduğu farklı çekim açıları, mekanik ve başlangıç hikayesi ile farkını ortaya koyan bir oyun. 

Ortadan kaybolmuş bir medeniyet hayal edin. İşte bu medeniyeti tekrar ortaya çıkarıp keşfediyoruz ve şehri geliştirmeye başlıyoruz. Sahip olduğumuz bu medeniyeti geliştirebilmek için yapmamız gereken şeyler arasında tabii ki çevremizde kaynakları doğru bir şekilde kullanmak ve gerek farklı topraklar gerekse de diğer gezegenler ile iletişime geçerek ticaret yapmak var. 

Before We Leave Oyunu

Yerleşim yerleri inşa ederek dünyaya gelen insanlar için barınma yerleri oluşturacağız. Ayrıca etrafımızda bulunan antik medeniyetlere ait teknolojileri de keşfederek hem medeniyetimizi kalkındıracağız hemde oyunu bir üst seviyeye taşıyacağız.

Bizden önce gelen medeniyetlerin yaptıkları doğa katliamlarından ders alarak daha yaşanabilir ve mutlu bir yaşam sürdürebileceğimiz bir dünya yaratmaya özen göstereceğiz. 

Yıllar boyunca yer altında gizlenerek bir yaşam sürdüren bu medeniyet artık güneş ile tekrar buluşmayı isteyerek yeryüzüne çıkıyor. Fakat burada hayatta kalabilmesi için gereken becerilere yeterince sahip değiller. Bu yüzden onları geliştirmek, refah seviyesini yükseltmek ve daha geniş bir uygarlığa doğru yol açmak gerekiyor.

Before We Leave Sistem Gereksinimleri

Before We Leave oyununun hikayesi ve oyun mekaniği bu anlattıklarım üzerine kurulu... ama şimdi gelin bir de hangi bilgisayarlarda nasıl verim alırız ona göz atalım.

Before We Leave Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit gerekli)

İşlemci: Intel Core i5-4300U ya da AMD Phenom II X4 975

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti ya da AMD Radeon HD 4890

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Yukarıda gördüğünüz özellikler tamamen minimum gereksinimleri kapsamaktadır. Daha net bir performans analizi veya kaç fps alacağınız ile ilgili fikir sahibi olmak istiyorsanız bize bu sayfa altından sistem özelliklerinizi yorum olarak gönderin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder