Cozy Grove Sistem Gereksinimleri & Oyun İnceleme

Cozy Grove oyunu sistem gereksinimleri ve incelemesi için hazırladığımız bu özel sayfamıza hoş geldiniz. OyunDevri.com olarak sizlerden gelen oyun inceleme tavsiyelerine kulak vererek piyasaya yeni çıkan Cozy Grove oyunu için bir sayfa hazırlamak istedik. Detaylara geçelim.

Cozy Grove

8 Nisan 2021 tarihinde Steam sayfası ile yayına giren bu özel hayatta kalma oyunu hakkında biraz daha derinlemesine bilgiler paylaşalım. Sonrasında da bilgisayarınız bu oyunu kaldırır mı diye bir analiz yapalım.

Cozy Grove Oyun İncelemesi

Eğer bu tarz rahatlatıcı ve hayatta kalma / yaşam simülatörü kategorisindeki oyunlardan oynadıysanız eminim ki Don't Starve ya da Stardew Valley oyunlarını da denemiş veya en azından oynayan birilerini görmüşsünüzdür. İşte Cozy Grove tam da bu oyunların birleşimi olan bir tasarıma ve hikayeye sahip! Renkli ve rahatlatıcı bir atmosfer içerisinde kendinizi huzurlu hissedeceksiniz, oynarken keyif alacaksınız.

Cozy Grove Oyunu

Issız bir adada hayaletleri bularak ve onların hikayelerini araştırarak zamanımızı geçireceğimiz Cozy Grove oyununda hayatta kalmak için de çeşitli aktivitelerde bulunacağız. Oyun içerisinde çeşitli karakterlerle arkadaşlık da kurabileceğiz.

Peki ama bu oyun bilgisayarımız için uygun mu? Cozy Grove kaç gb gibi sorulara yanıt için:

Cozy Grove Sistem Gereksinimleri (Minimum)

İşletim Sistemi: Win 10 (64 bit)

İşlemci: Intel Core i5 2.5 GHz ya da daha üstü

Grafik Kart: Intel HD Graphics 4000 veya üzeri

RAM: 4 GB

Harddisk: 3 GB boş alan

Cozy Grove Sistem Gereksinimleri

Eğer oyun hakkında herhangi bir teknik sorun yaşıyorsanız lütfen bu sayfa altından yorumlarınızı belirtin. Ayrıca yine oyun hakkında tecrübelerinizi ve fikirlerinizi de tüm takipçilerimiz ile paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder