Farm Manager 2021 Sistem Gereksinimleri ve İnceleme

Önceki sürümlerinde oldukça iyi bir kitleye ulaşan serinin yeni versiyonu olan Farm Manager 2021 incelemesi ve sistem gereksinimleri ile ilgili özel bir sayfa hazırladık. 

Farm Manager 2021

Çiftlik hayatı ve bu tarz konsepte sahip olan oyunlar son bir kaç yıldır popülerleşmeye ve bu durumdan nemalanmak isteyen oyun geliştiricilerin odağı haline geldi. Oyuncularda bu durumdan oldukça memnun olduğu için sanırım önümüzdeki yıllarda çok daha fazlasını ve gerçekçi versiyonlarını görmeye alışacağız.

Farm Manager 2021 Nasıl Oynanır

Öncelikle oyunun mantığından bahsedelim. Bir çiftlik yöneticisi olarak hayatımıza başlıyoruz ve görevimiz bu çiftliği geliştirmek, ürün çeşitliliğini artırmak, ticareti sağlamak, çalışanların sağlık ve moralini korumak ve ürünlerimizin hasadını yapmak. Temel mantık bu yönde ama oynanabilirlik açısından son derece keyifli ve sizi ekrana kilitleyecek özelliklere sahip.

Farm Manager 2021 Oyunu

Oyun içerisinde odaklanmamız gereken pek çok nokta var. Hayvan sağlığı, ürünlerin kalitesi ve bakım... bunun gibi temel görevler dışında çiftliğimizi daha da geliştirmek için yeni binalar, ambarlar ve kapasiteyi ve üretimi artıracak çeşitli yapılara sahip olmalıyız.

Farm Manager 2021 İnceleme

Ayrıca oyunun bize sunduğu diğer bir özellik ise mevsim geçişleri oluyor. Buna örnek olarak aşağıdaki resimden her yerin kar ile kaplandığını görebilirsiniz. Buna göre de çeşitli görevler yapmamız ve çiftliğimizin kalitesini korumamız gerekecek.

Öneri: Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız size "Factorio tarzı oyunlar" sayfamıza göz atmanızı öneririz.

Farm Manager 2021 Sistem Gereksinimleri

Farm Manager 2021 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 bit olacak)

İşlemci: AMD FX-8320 veya Intel i5-8400

RAM: 8 GB

Grafik Kart: GTX 1050 4GB

Farm Manager 2021 Kaç GB

Oyun için bilgisayarınızda ayırmanız gereken boş alan 8 GB civarındadır.

Yukarıdaki oyunun minimum sistem gereksinimlerini içeriyor. Özelliklerden de anlayabileceğiniz üzere orta seviye bir bilgisayardan daha yukarısı gereksinimlere ihtiyaç var. Bu yüzden oyunu satın almadan önce bu sayfanın altından sistem özelliklerinizi yazarak bilgisayarınız bu oyunu kaldırabilir mi diye sorabilirsiniz.

Ayrıca oyunu satın almak ve daha fazla bilgiye sahip olmak için Steam sayfası:

https://store.steampowered.com/app/1123830/Farm_Manager_2021/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder