Sea of Thieves Benzeri Oyunlar - Sea of Thieves Tarzı Oyunlar

Oyun Devri başlasın! Tipik bir korsancılık temasına sahip Sea of Thieves oyunu son zamanlarda pek çok ortamda konuşulmaya başlandı. Twitch yayıncılarının da sıklıkla tercih ettiği bu rahatlatıcı ve aksiyon sahnelerine sahip korsan oyunu sizi de içine çekmeyi başarmıştır. 

Sea of Thieves
Sea of Thieves

Arkadaş çevreniz ile birlikte güzel saatler geçirmek için son derece ideal bir multiplayer oyunu olan Sea of Thieves benzeri oyunlar için aşağıdaki listemize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Haydi başlayalım...

Blackwake

Blackwake

İlk tavsiyemiz neredeyse Sea of Thieves ile benzer dinamiklere sahip olan Blackwake üzerinden olacaktır. Fiyatı son derece uygun ama sistem gereksinimleri yüksek olan bu oyunda amaç, iki farklı takımın arasında geçen gemi savaşlarında kazanan taraf olmaktır. Arkadaşlarınız ile çok daha fazla keyif alacağınız Blackwake tam da Sea of Thieves tarzı oyun kategorisinde yer alıyor.

Eğer oyunu daha detaylı incelemek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://store.steampowered.com/app/420290/Blackwake/

Naval Action

Naval Action

Top atışları ile düşman gemilerini yok etmeye ne dersiniz? İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınız ile kendi silonuzu kurarak efsane gemi savaşlarına girebileceğiniz bu güzel oyun ile stres atabileceksiniz. Özellikle de denizcilik ve korsan oyunları ile yakından ilgili takipçilerimiz için son derece önemli ve detaylı bir oyun! Ortalama bir bilgisayar ile oynayabileceğiniz sistem gereksinimleri mevcut. 

Bence daha detaylı bir göz atmanın zamanı geldi. Haydi buyurun:

https://store.steampowered.com/app/311310/Naval_Action/

Atlas

ATLAS

Sea of Thieves oyununa benzerliği ile dikkat çeken ve 2018 yılında piyasaya çıkan Atlas oyunu da yine son derece keyif alabileceğiniz bir korsancılık ve hayatta kalma simülasyonudur. Adada kendi evinizi kurma ve gemi ile keşiflere çıkma, saldırı ve savunma gibi pek çok özelliği bulunan Atlas oyununu kesinlikle denemelisiniz.

Oyunun detayları için buraya göz atabilirsiniz:

https://store.steampowered.com/app/834910/ATLAS/

Blazing Sails: Pirate Battle Royale

Blazing Sails: Pirate Battle Royale

Oyun grafikleri ve dinamikleri bize sanki Fortnite oynuyormuşuz gibi bir hava verirken, korsancılığın modern ve altın çağını yaşamamıza da imkan tanıyor. Gerçi adı üstünde: Battle Royale oyunu. Yani tıpkı Pubg veya Fortnite gibi loot yapıp, haritada gösterilen noktaya gidip hayatta kalmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarınız ile birlikte harika dakikalar geçireceğinize eminim.

Oyunu satın almak veya detaylı incelemek için bakınız:

https://store.steampowered.com/app/1158940/Blazing_Sails_Pirate_Battle_Royale/

Rust

Rust

Son olarak da yine size daha heyecanlı ve daha komplike bir heyecan verecek olan Rust oyununu da önermek isteriz. Oynaması zor (özellikle de tek kişiyseniz), sistem gereksinimleri yüksek ama sürekli geliştirilen harika bir hayatta kalma temalı oyun sizleri bekliyor. Açık dünya oyununda hayatta kalmanız için tıpkı The Forest tarzı oyun deneyimi sunan Rust, sizleri içine çekecek bir atmosfere sahip.

Detaylı inceleme için lütfen bakınız:

https://store.steampowered.com/app/252490/Rust/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder