Phasmophobia Ses Sorunu ve Çözümü

 Phasmophobia oyunu şu günlerde oldukça popüler bir hale geldi. Korku ve gerilimin en üst noktada yaşandığı oyunda, çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla birlikte de oynayabiliyor olmanız bu oyunu rakiplerinden öne çıkaran en büyük özellik oldu. 

Ancak gerek oyun içi aktivitasyon, gerek arkadaşlarla iletişim için gerekli olan ses chat özelliğini kullanamaya arkadaşlarımz varmış. Onlar için kısaca bir çözüm sayfası hazırlamak istedik.

Phasmophobia Ses Sorunu

Oyun içinde konuşma veya sesinizi algılamama gibi problem yaşıyorsanız öncelikle kontrol etmeniz gereken yer: Windows alt menüdeki arama kutusuna "Konuşma ayarları" yazarak karşınıza çıkan ayar sayfasıdır.

Phasmophobia ses sorunu

Gördüğünüz gibi "Cihazla konuşacağınız dili seçin" bölümünde "İngilizce (ABD)" seçili olması gerekiyor.

Eğer bu seçimi yaptıysanız ve hala ses sorunu devam ediyorsa, o zaman diğer bir kontrolümüz Windows güncellemeleri üzerine olacaktır.

Bunun içinde: Windows arama kutusuna "Güncelleştirmeleri denetle" yazıp, ayar sayfasına giriyoruz.

Phasmophobia Ses Sorunu

Güncelleştirmeleri denetle butonuna tıkladıktan sonra hangi sistem donanımlarının güncel olmadığına dair bir bilgilendirme göreceğiz. Eğer dil veya ses ile ilgili güncel olmayan eklentiler görürseniz derhal güncelleyiniz.

Diğer bir yöntem için: Windows arama kutusuna "Dil ayarları" yazıp, ayar sayfasına giriyoruz.

Phasmophobia ses sorunu

Buradan "Tercih edilen dil ekle" butonuna tıklayarak yine "İngilizce (ABD)" dilini ekliyoruz. Yalnız burada ABD seçeneğini seçtiğimizden emin olmamız gerekiyor.

Eğer bu düzenlemeler sonrasında da hala ses sorunu devam ediyor ise lütfen bize probleminizi detaylı olarak bildirdiğiniz bir yorum bırakın.

Ayrıca oyunu bilgisayarınız kaldırıyor mu diye merak ediyorsanız "Phasmophobia Sistem Gereksinimleri" sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla oyun sorunu çözümü için sayfamızı takipte kalabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder