Phasmophobia Nasıl Oynanır - Phasmophobia Nedir

Şu sıralar Phasmophobia oyunu çok popüler olmaya başladı. Bizde Oyun Devri ailesi olarak sizlere Phasmophobia nasıl oynanır sayfası hazırlamaya karar verdik. Böylece oyunun mekanikleri ve sistemi hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Phasmophobia nedir

Phasmophobia Nedir

Tek kişilik veya çevrimiçi çoklu oyunculu özellikleri ile oynanabilen gerilim ve korku öğelerini fazlasıyla içeren bir bilgisayara oyunudur. Ayrıca oyunu VR özelliği ile de oynayabilme imkanınız bulunuyor. 23,00 TL gibi bir fiyata sahip olabileceğiniz oyun, arkadaşlarınızla eğlenceli ama bir o kadar da gerilim dolu saatler geçirmek için birebir!

Phasmophobia Nasıl Oynanır

Oyunda bir kamyonet içerisinde uyanıyoruz. Ve elimizde bir görev tahtası bulunuyor. Görevlerden birini seçiyoruz ve görevi tamamladıktan sonra 10$ kazanıyoruz. 

Eğer görevleri tamamladıktan sonra ölürseniz ve takım arkadaşlarınız o bölümü başarı ile kazanırsa size 5$ ve biraz sigorta parası ödeniyor.

Phasmophobia nasıl oynanır

Kazandığınız paraları ne yapacaksınız?

Görevleri tamamladıkça kazandığımız paralar ile hayaletleri daha kolay bulmak ve iletişime geçebilmek için çeşitli ekipmanlar satın alabileceğiz. Bu sayede evin içerisinde gezerken daha kolay bir şekilde hayaletlere ulaşacağız.

Eğer bir evin içerisinde herhangi bir hayalet bulamazsanız, ruh kutusunu kullanmanızı öneririz. Çünkü bu ruh kutusu sayesinde hayaletler çok daha sinirli bir hale geliyor. Ve sizde görevi tamamlamak için amacınıza erişme şansı buluyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder