Phasmophobia Nasıl Oynanır - Hayalet Nasıl Çağırılır

Arkadaşlarınız ile birlikte çevrimiçi olarak veya sadece tek başınıza oynayabileceğiniz bu hayalet araştırma oyununda, size verilen görevleri yerine getirmek zorundasınız. İsterseniz oyundaki sisteme bir göz atalım:

Phasmophobia Hayalet

Phasmophobia oyununda hayaletler ile konuşmanız gerekmektedir. Oyun içerisinde bulunan ses tanıma özelliği sayesinde hayaletlere soru sorabilir ve radyonuzu kullanarak onlardan gelen cevabı dinleyebilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlama şansına (kanıt elde etmek için) ve avladığınız hayaletin kim olduğunu öğrenme şansına erişeceksiniz.

Phasmophobia'da Hayalet İle Nasıl Konuşulur

Bunun için ekstra bir ekipman kullanmanıza gerek yoktur. Gerekli ayarlamaları yaptıysanız, klavyenizde bulunan V tuşuna basarak mikrofonunuzdan direkt hayalet ile konuşmaya başlayabilirsiniz.

Bu soruları çoğunlukla ruh çağırma tahtası veya ruh kutusu ile birlikte sorabilirsiniz. 

Hayalet Nasıl Çağırılır

Ruh kutusu, ruh çağırma tahtası gibi aletlerle iletişime geçebilirsiniz. Ancak daha etkili bir yol olarak hayaleti sinirlendirmeyi deneyebilirsiniz. Ama dikkat edin! Bu durum onu ortaya çıkarmakla kalmayıp, sizi veya takım arkadaşlarınızın öldürülme ihtimalini de artıracak bir seçenek olacaktır.

BİLGİ: Oyundaki hayaletlerle konuşabilmek için kullanabileceğiniz sesli komutlar: "Phasmophobia Hayaletlerle Konuşma Komutları"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder