The Last Of Us 2 Oyuncu Yorumları [İnceleme]

Konsol oyun seven takipçilerimizin gözdesi haline gelen ve çıktığı günden beri oldukça popülerleşen The Last of Us Part II için sizlerden gelen e-posta, yorum ve sosyal medya mesajlarınızı bir araya toplayarak bir inceleme sayfası oluşturmak istedik.

The Last of Us 2

The Last of Us 2 oyunu deneyimleyen takipçilerimizden bakalım ne tür yorumlar gelmiş:

Birbirinden farklı ve karışık duyguları arka arkaya yaşamanızı sağlayacak bir oyundan bahsediyoruz. İmkanı olan her oyuncunun The Last of Us Part II deneyimlemesini dilerim. Hatta abartmıyorum, 2020 yılının en iyi oyunlarından biri olması gerekiyor!
Gönderen: Mehmet Öz

Konsol oyunlarına düşkün biri olarak söyleyebilirim ki, şu zamana kadar ki aydınlatma ve grafik tasarımı yönünden en kaliteli ve gerçekçi oyun bu!
Gönderen: Semih Kuleli

Harika bir oyun olmakla birlikte oyunda anlatılan dünya ve içerik bakımından kesinlikle çocuklara göre bir oyun değil. Bu arada Abby o kadar da kötü değil 😃
Gönderen: Şeyma Ateşoğlu

Bu zamana kadar detayları en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve gerçekçi olarak hazırlanmış en iyi oyun The Last Of Us Part 2 ! Buna kimse itiraz edemez bence.
Gönderen: Hikmet Erdem

Hikaye bakımından gerçekten çok zengin ve dövüş sahnelerinin de bir o kadar yaratıcı ve karmaşık olduğu bir oyun! Harika.
Gönderen: Oyun Bağımlısıyım

The last of us part 2

Oyun yayınlanmadan önce gerek dedikoduları, gerekse de fragman ve tanıtımlar ile zaten 2020'nin en iyi oyunlarından biri olacağını biliyordum. Ama tahmin edemediğim şey, beklentimin çok çok üzerinde olmasıydı! Gerçekten efsaneler arasındaki yerini alacak.
Gönderen: Kaan Pak

Hikayesi oldukça yıkıcı ve bir o kadar da dokunaklı olan TLOU 2 oyunu bence sadece yılın en iyi oyunu değil, bizim dönemimizin birebir temsili bir oyun gibi!
Gönderen: Giray Yıldız

Oyun gerçekten grafik olarak muazzam derecede iyi ama bence önemli bir nokta da oyunun aksiyon motoru! Özellikle dövüş ve kaçış sahnelerinde karakterin gücünü manipüle etme gibi fonksiyonların bulunması sizi daha da geriyor ve heyecanlandırıyor. Tam bir adrenalin patlaması yaşıyorsunuz yani.
Gönderen: Hakan Gedik

Oyun tam bir başyapıt değil mi ya? Özellikle beni çeken kısmı hikayeyi sinematik bir dille göstermeleri oldu. Oyunu oynamıyor, içinde yaşıyorsunuz.
Gönderen: Arda Yakar

Oyunda tam bir intikam hırsı ile bütünleşmiş karakterimizi efsanevi bir savaşa götürüyoruz. Onu bunu bilmem, Play Station 4 için bence en iyi oyunlardan biri Last of us olabilir.
Gönderen: Yağız Atalay

Şu oyunu tam bir başyapıt haline getirmelerindeki en büyük etken bence oyunun ilk bölümünde bulunan tüm işlevleri bu ikinci bölümde geliştirmiş olmalarıdır. Hemde fazlasıyla!
Gönderen: Osman Kalamış


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder