Carrion Oyun İncelemesi [PC] [2D - Aksiyon Oyunu]

Carrion oyunu PC kullanıcıları için piyasaya yeni sürüldü. Bende sizler için Carrion oyun inceleme yazısı hazırlamak istedim. Umarım işinize yarar bir paylaşım olur.

carrion inceleme

Yıllardır bize dayatılan ve zorlu bölümleri geçebilmek için ihtiyacımız olan araç ve gereçleri kazanmak için ufak ufak parçalar toplama fikri eminim ki tüm bilgisayar oyuncularını derinden sıkmaya başlamıştır. Bu yüzden hikayelerin derinliği ve grafik özelliklerinin artırımı ile bu kaybetmeye başladıkları oyuncuları kazanmaya çalışan geliştiriciler, çok da başarılı oluyor diyemeyiz. Ama Carrion oyunu bunlardan ayrılan bir özelliği barındırıyor.

Duvarlara istediğiniz gibi tırmanabilir, boşlukları kafanıza göre sıkıştırabilir ve ilerlediğiniz yolu engelleyen şeyleri rahatlıkla geçebilirsiniz. Ve bunları herhangi bir kılavuza veya ipucuna ihtiyaç duymadan yapabileceksiniz. Yani tam bir rahatlama / chill oyunu.

carrion oyunu

Biliyorum, bazı oyunlarda belirli ipuçları olmadan oynamak çok zor oluyor. Hatta internetten oyunun çözümleri ile ilgili araştırma yapmak zorunda kalıyoruz. Ama Corrion oyunu bir istisna yaratıyor.

Alakalı: Bu tarz 2D oyunlardan keyif alıyorsanız kesinlikle şuna da göz atmalısınız: Creaks oyunu inceleme

Kısacası Carrion tam bir güç ve fantastik bilim kurgu oyunu. Basit 2D yapısı ile de kendimizi fazla zorlamadan eğlenceli vakit geçirmemizi sağlıyor. Dilerseniz oyunun fragman videosunu buradan izleyebilirsiniz: Carrion Oyunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder