Röki Oyunu İnceleme [Oyuncu Yorumları]

Röki... oyunun ilginç bir ismi var değil mi :) Evet, peki bu oyunun hikayesi nedir? Hemen kısa bir inceleme ve sonrasında Röki oyuncu yorumları ile sizi baş başa bırakalım.

röki oyunu

Röki, İskandinav halk kültüründen ilham alınarak kurgulanmış bir macera oyunu diyebiliriz. Kendine has anlatımı, ilgi çeken bir sanat anlayışı, antik bulmaca ve dünya keşfi ile sizleri büyüleyecek olan karanlık ve aynı zamanda çağdaş bir oyun.

Şimdi oyuncu yorumlarına geçelim. Bakalım takipçilerimiz sizler için oyunu oynayıp, oyun hakkında hangi görüşleri paylaşmışlar. Oyun Devri ailesi için verdikleri oyun puanlarına göre de aklınızda Röki hakkında bir fikir oluşacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca "Creaks Oyun İnceleme" linkine tıklayarak diğer bir tavsiye bulmaca oyununa da ulaşabilirsiniz.

Samimi ve ilgi çekici hikayesi, minnak karakterleri ve efsane ortamı sayesinde sizleri büyüleyecek bir yapım olmuş. Röki oyununu bence satın al. Gerisini düşünme.
Oyuncu: Faruk T.
Puan: 10/9

Aslında oyunun her anı etkileyici ve bir o kadar da zorlayıcı. Özellikle hikayenin anlatım şekli, bulmacaları çözerken bir nehir gibi akıp gidiyor. Oyunu takip etme mekanizması ileri ki seviyelerde hızınızı biraz düşürecektir ama buna değer diye düşünüyorum.
Oyuncu: Emel G.
Puan: 10/8

röki inceleme

Oyunun zahmetsizce oynanış keyfi vermesi, bulmacaları çözerken ki verdiği hissiyat ve piyasadaki muadillerine göre çok daha kaliteli bir yapım olması bence tam not almayı hak ediyor. Çok ufak tefek eksileri olsa da, ben oyundan keyif aldım.
Oyuncu: Kenan S.
Puan: 10/8

Aslında oyunun hikayesi ve grafikleri açısından biraz hevesli başlamıştım ama sonradan gördüm ki (14 saatlik oyun tecrübesinden sonra), aslında oyunun sonu bildiğimiz klişelerden farksız. Üstelik oyun hızı da beni tatmin etmedi. Yine de Röki oynamak isteyenler için bir şans verebilirim diyerek puanı hafiften yüksek tuttum.
Oyuncu: Eren Y.
Puan: 10/6

İskandinav eski halk efsanelerinden etkilenmek dışında verebileceği pek bir şey göremediğim oyundur. Röki benim için biraz zaman kaybı oldu açıkçası...
Oyuncu: Turgay H.
Puan: 10/4

1 yorum:

  1. Röki oyunu biraz sıkıntılar barındırsa da görsel ve grafik olarak oldukça hoş bir atmosfer sunuyor. Denemek isteyenler bence şans verebilirler.

    YanıtlaSil