Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri - İnceleme - Kaç GB

Resident Evil 7 oyununu bitiren oyuncuların heyecanla beklediği Resident Evil Village sonunda çıktı. Haydi bu oyunun hikayesini, sistem gereksinimleri ve bilgisayarımızda kaç gb yer kaplayacağını görelim. 

Resident Evil 8

Konumuza başlamadan önce Resident Evil serisini hiç oynamamış veya bir kaçını oynamış olan takipçilerimize önerimiz, ilk olarak Resident Evil 7 oynamaları yönünde olacaktır. Çünkü Resident Evil 8 (Village) oyununda bir önceki bölümden çok fazla hikaye bulacaksınız.

Resident Evil Village Hakkında

Oyunun hikayesi ile ilgili pek fazla bilgi vermek istemiyoruz çünkü spoiler yeme imkanınız çok yüksek olacaktır. Zaten oyun içerisindeki hikaye derinliği sizi yeterince tatmin edecek ve kolayca takip edebileceksiniz. Ama dilerseniz size oyunun farklı detaylarından bahsedelim.

Resident Evil Village

Oyunu tamamen bitirdikten sonra Village of Shadows özelliği açılacaktır. Bu da oyunu en zorlu modda tekrar oynamanıza olanak vererek daha heyecanlı ve gerilimi artırıcı bir deneyim sunacaktır. Onun dışında Steam sayfasından daha farklı hikayeler ve zorluklar için DLC satın alabilirsiniz. Steam sayfası için bakınız:

https://store.steampowered.com/app/1196590/Resident_Evil_Village/

Oyun içerisindeki mekanlar ve köyün atmosferi çok iyi şekilde tasarlanmış ve yansıtılmış. Bu da bize gerçekten o ortamın hazzını ve gerçekçiliğini doya doya yaşama imkanı tanıyor. 

Resident Evil Village Oyunu

Hikaye başlangıcı olarak da, çocuğumuzu birileri kaçırıyor ve bu kaçırılmanın ardında bir ayin olduğunu öğreniyoruz. Bunun üzerine oyunun hikayesinin geçtiği köye gidiyoruz. Bu köyde 4 lord bulunuyor ve bunlardan bir tanesi Mother diye isimlendirilen bir yaratığa hizmet ediyor. 

Şimdi gelelim oyunun sistem ihtiyaçlarına:

Resident Evil Village Sistem Gereksinimleri (Minimum)

İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)

İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 ya da Intel Core i5-7500

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560 ya da NVIDIA GeForce GTX 1050Ti

DirectX: Sürüm 12

Kaç GB: 49 GB boş alan ihtiyacı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder