Squad Tarzı Oyunlar - Squad Benzeri Oyunlar

50 vs 50 karşılaşmalar ile gerçek bir savaş deneyimi yaşayacağınız Squad oyunu ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınız ile birlikte oynarsanız çok daha fazla eğleneceğinizi garanti ederiz.

Fakat oyunun alternatiflerini arıyorsanız sizler için güzel bir liste oluşturmak istedik. Yine Squad tarzı oyun mantığı ile devam edeceğiz ve umuyoruz ki yine aynı heyecanı yaşayacaksınız.

Şimdi dilerseniz sözü çok fazla da uzatmadan hemen Squad benzeri oyunlar listemize göz atalım.

Arma 3

Arma 3

Aslında pek çok oyuncu, Squad'a geçiş yapmadan önce Arma'dan gelmiş gerçek savaşçılardı. Ancak yine de aranızda bilmeyen oyuncu da fazlaca olabilir diye yine de paylaşma ihtiyacı duyduk. Tek başınıza veya arkadaşlarınız ile birlikte çevrimiçi olarak büyük bir keyifle oynayacağınız Arma ile Squad tadını alabileceğiniz düşünüyoruz.

Oyunun detayları için göz atabilirsiniz:

https://store.steampowered.com/app/107410/Arma_3/

Rising Storm 2: Vietnam

Rising Storm 2: Vietnam

Çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz gayet eğlenceli bir Vietnam muharebesi sizleri bekliyor. 64 kişilik sunucularda son derece heyecanlı ve aksiyonu bol bir oyun. Farklı silahlar ve farklı milletlere ait ordulardan birini seçerek savaşa başlayın!

Oyunun tüm inceliklerini öğrenmek için:

https://store.steampowered.com/app/418460/Rising_Storm_2_Vietnam/

Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)

Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)

Cs go efsanesini tarif etmeye veya tanıtmaya sanırım lüzum yok. İster tek kişi, isterseniz de arkadaşlarınız ile birlikte 5 vs 5 rekabetçi maçlara çıkabileceğiniz oyunda, rank sistemi ile yükselerek daha güçlü rakiplerle karşılaşmaya çalışabilir ve en iyi olmayı hedefleyebilirsiniz.

Oyunu ücretsiz oynamak için:

https://store.steampowered.com/app/730/CounterStrike_Global_Offensive/

Insurgency Sandstorm

Insurgency: Sandstorm

Çevrimiçi eşli oyun olarak arkadaşınız ile birlikte keyif alarak oynayabileceğiniz bir oyun daha. Squad tarzı bir oyun olmasının yanı sıra oldukça gerçekçi grafikler ve yun mekanikleri ile paranızın hakkını verebilecek bir yapım olduğunu düşünüyoruz.

Tüm detaylar için Türkçe kaynak:

https://store.steampowered.com/app/581320/Insurgency_Sandstorm/

Post Scriptum

Post Scriptum

Squad sonrası oynanabilecek en güzel oyunlardan birisini paylaşmak üzereyiz. Post Scriptum sizi içine çekecek ve yaşattığı atmosfer ile de vaktinizi dolu dolu geçirmenizi sağlayacak bir oyun olarak karşımıza çıkıyor!

Detaylar ve satın alma sayfası için tıklayın:

https://store.steampowered.com/app/736220/Post_Scriptum/

2 yorum:

  1. Birsey merak ediyorum squad ops benzeri ama biraz eski bir oyun vardı adı neydi acaba

    YanıtlaSil