The Hand of Merlin Sistem Gereksinimleri - Kaç GB

Kral Arthur efsanesinin baş karakterlerinden biri olan Merlin'i duydunuz mu hiç? İşte bunu The Hand of Merlin oyununda iliklerimize kadar hissedeceğiz. Ama bakalım bu oyunu bilgisayarınız kaldıracak mı? Sistem gereksinimleri neler? Ve bilgisayarımızda kaç GB yer kaplayacak? Haydi bu sorulara cevap bulalım.

The Hand of Merlin Sistem Gereksinimleri

Albion'dan yola çıkıp Kudüs'e ilerlerken ruhi önderlik edeceğimiz bir üç kişilik haydut takımını da grubumuza dahil edeceğiz. Yolumuza çıkan tüccarlar olacak ve bunlarla çeşitli ticaret anlaşmaları yapacağız. Grubumuzdaki kahramanların özelliklerini ve ekipmanlarını yenileyip güçlendireceğiz.

Ayrıca The Hand of Merlin oyununun bize sunduğu bir diğer güzellik ise Kudüs yolunda ilerlerken karşımıza çıkan antik kalıntıları keşfedeceğiz. 

En çarpıcı noktalardan biri ise paralel evrenler arasında geçiş yaparak farklı uygarlıklar, farklı krallıkların yönettiği topraklara ulaşacağız. Bu da bize boyut ötesi bir deneyim sunacak.

The Hand of Merlin

Büyü güçlerimiz olduğu için karşımıza çıkan düşmanlara kükürt yağmuru ve gök gürültüsü gibi çeşitli saldırı yöntemleri uygulayabileceğiz. Hatta daha farklı büyüler ve güçler için kilitleri açacağız ve çok daha güçlü bir hale geleceğiz. Ki zaten oyunun adından da anlaşılabileceği üzere (Merlin'in Eli) büyücü Merlin gibi çok güçlü bir karakteriz!

İlerlerdikçe çok daha karanlık ve korkutucu bir dünya ile karşılaşacağımız için yolumuza çıkan tüm tüccarlar ve keşişler ile ekipmanlarımızı geliştirmek için alış veriş yapmamız gerekecek. Kısacası altın ile alınabilecek her şeyi almalıyız!

The Hand of Merlin Kaç GB

Grubunuzdaki kahramanların yeteneklerini açarken / seçerken dikkatli olun çünkü hangisinin sizin yolunuzda daha fazla işlev göreceğinden emin olmanız gerekiyor.

Peki oyunu oynayabilecek bir sisteme sahip miyiz? İsterseniz hemen göz atalım:

The Hand of Merlin Sistem Gereksinimleri (Minimum)

İşletim Sistemi: Windows 7 (Service Pack 1 ve 64 bit gerekli)

İşlemci: 3.0 GHz Dual Core

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 1030 2GB ya da AMD Radeon RX 550 2 GB

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Oyunu daha detaylı incelemek için bakınız:

https://store.steampowered.com/app/600610/The_Hand_of_Merlin/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder