The Forest Sistem Gereksinimleri - Kaç GB - İnceleme

Yanınızda oğlunuzla bir yolcu uçağındasınız ve aniden türbülansa yakalanıp bir adaya düştünüz. Kendinize gelip gözünüzü açtığınız anda karşınızda ilkel bir adamın silüeti ve kucağında sizin oğlunuz olan bir görüntü ile karşılaşıyorsunuz. Son tekrar bilinciniz kapanıyor ve derin bir uykuya dalıyorsunuz.

The Forest

Uyandığınızda ilk iş bunun bir rüya olup olmadığından emin olmak. Derken etrafınızdaki boş koltukları, parçalanmış ve ikiye ayrılmış uçak kalıntıları ile karşılaşıyorsunuz. Ve sonra fark ettiğiniz şey canınızı acıtıyor... oğlunuz ortada yok!

The Forest Oyunu

Uçağın içerisinde oyuna başlıyor ve etrafta bulunan şeyleri lootlayarak işe başlıyoruz. İkiye ayrılmış uçağın koridorundan geçip adaya ayak basmak isterken karşımıza katledilmiş hostesin cesedi çıkıyor. Üstünde duran acil durum baltasını alarak yolumuz devam edeceğiz. Fakat bu cinayetin ardından, hiç de masum bir adaya düşmediğimizi hissediyoruz.

Sahip olduğumuz hayatta kalma ipuçları içeren kitapçık sayesinde ateş yakma, barınmak için ev ve adadaki yaşantımızı kolaylaştıracak inşa planları ile hem hayatımızı idame ettirmeye çalışacağız hemde oğlumuzu aramaya başlayacağız. 

The Forest İnceleme

Fakat adada yalnız değiliz! Yamyamlık seviyesine düşmüş ada yerlileri de burada! Onlara karşı hem kendimizi savunmalı hemde oğlumuzu kaçıranların peşine düşmeliyiz. 

Bu yüzden bizim size tavsiyemiz The Forest oyununu tek başınıza oynamak yerine en azından bir arkadaşınızla birlikte oynamanızdır. Aksi takdirde hayat çok daha zor ve gerilim dolu olacaktır.

Şimdi gelelim oyunun sistem gereksinimlerine! Bakalım bilgisayarınız bu oyunu kurduktan sonra size kaç FPS verecek veya oyunu bilgisayarınız kaldıracak mı? The Forest kaç gb yer kaplayacak?

Ayrıca oyun hakkındaki yorumlarınızı Oyun Devri takipçileri için bu sayfa altından yorum olarak belirtebilirsiniz.

The Forest Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Dual-Core 2.4 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GT
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 5 GB boş alan

2 yorum:

  1. Nvidia gt940m ve i5 intel işlemci pc kaldırır mı
    8 gb ram var bide

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Sahip olduğunuz sistem ile düşük ayarlarda oyunu oynayabilirsiniz. Ortalama 30 - 45 FPS arası alırsınız diye düşünüyorum.
      İyi oyunlar.

      Sil