Siege Survival: Gloria Victis Sistem Gereksinimleri - İnceleme - Kaç GB - Fiyatı

Siege Survival: Gloria Victis oyunu 18 Mayıs 2021 tarihinde piyasaya çıkıyor. Peki bu oyunun konusu ve sistem gereksinimleri neler? Gelin birlikte bu oyunun detaylarına giriş yapalım.

Siege Survival Gloria Victis

Hayatta kalma, RYO ve orta çağ konulu olan oyunumuzda herhangi bir soru veya görüşünüz var ise bize bu sayfa altından yorumlarınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca sisteminizin bu oyunu kaldırıp kaldıramayacağını merak ediyorsanız, sistem bilgilerinizi yine yorum olarak ekleyerek bilgi alabilirsiniz.

Siege Survival: Gloria Victis Konusu (İnceleme)

Oyunda amacımız işgal altında olan ülkemizi, kalemizi bir grup milis ile birlikte savunmak ve kaynakları iyi yöneterek bu işgale bir dur demek! 

Düşmanların askeri sayısı bizden bir hayli yüksek. Kuşatma altında olan kaleyi savunmak için yaralı askerlere ve tedaviye ihtiyaç duyan herkese yardıma koşmalıyız ve kamp kurup bize sunulan kaynakları en iyi şekilde kullanmalıyız.

Siege Survival Gloria Victis Oyunu

Tabii bu sandığınız kadar kolay değil. Çünkü düşmanlarınız kuşatmayı daha şiddetli hale getiren dev kayalar ve ateşli oklar yollayarak kampınızı ve kalenizi darmadağın etmeyi hedefliyor.

Şimdi geçelim minimum sistem gereksinimlerine...

Siege Survival: Gloria Victis Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)

İşlemci: Intel Core i3 ya da AMD Athlon II X4

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GT 740 ya da Radeon HD 7750

DirectX: Sürüm 11

Siege Survival: Gloria Victis Kaç GB

Bu oyun bilgisayarınızda 10 GB kadar yer kaplayacaktır.

Siege Survival: Gloria Victis Fiyatı

Oyunun piyasaya çıkış tarihinde fiyat güncellenecektir. O zamana kadar oyunu ücretsiz olarak Demo versiyonu ile oynayabilirsiniz. Bunun için tıklayınız:

https://store.steampowered.com/app/1167140/Siege_Survival_Gloria_Victis/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder