Ranch Simulator Sistem Gereksinimleri - İnceleme - Kaç GB - Nasıl İndirilir - Kaç TL

Arkadaşlarınızla birlikte bir çiftlik kurmak ve orayı geliştirmek ister misiniz? İşte Ranch Simulator bu harika deneyimi sizlere yaşatmayı hedefleyerek erken erişim olarak piyasaya 4 Mart 2021 tarihinde giriş yaptı. Peki bu oyunun sistem gereksinimleri ve bilgisayarda kaç gb yer kaplayacağı konusunda bilginiz var mı? Haydi gelin bunlara bir göz atalım.

Ranch Simulator

Tek oyunculu ve çok oyunculu seçenekleri ile ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla girip oynayabileceğiniz Ranch Simulator oyununda temel mantık bize ailemizden kalan eski bir çiftliği tekrar işler hale getirmek olacaktır.

Mirasa sahip çıkarak bu eskimiş ve kullanım dışı kalmış çiftliğin tekrar kalkınmasını, yeni binalar inşa edilmesini ve tarım ve hayvancılık ile gelişmesini sağlayacağız. 

Ranch Simulator Oyunu

Çiftliğin kalkınması ve giderlerin karşılanması için ekonomiyi nasıl yöneteceğimiz ve çiftlikten nasıl para kazanmaya başlayacağımızı da bilmemiz gerekiyor. Sürekli çalışmak ve kar elde etmemiz gerektiği için sıkılmaya vaktimiz olmayacak.

Bu arada hatırlatmak da fayda var; oyunda en fazla 4 kişilik bir ekip ile oynayabiliyorsunuz.

Öneri: Bu tarz simülasyon oyunları ile vakit geçirmekten keyif alıyorsanız, size "Farm Manager 2021" oyununu da incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Ranch Simulator Sistem Gereksinimleri

Ranch Simulator Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit gerekli)

İşlemci: Intel Core i5-3570K ya da AMD FX-8310

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 ya da AMD Radeon RX 470

Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Yukarıdaki sistem özellikleri minimum gereksinimleri içermektedir. Eğer bilgisayarınızın bu oyunu kaldırıp kaldırmayacağını düşünüyorsanız bize buradan yorum olarak sistem özelliklerinizi belirtebilirsiniz.

Oyunu satın almak için Steam sayfası:

https://store.steampowered.com/app/1119730/Ranch_Simulator__Gereki_ok_Oyunculu_Tarm_Ynetimi_Sanbox_iftlik_Oyunu_iftlik_Hasat_Avclk_ve_naat_Simlatr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder