Tannenberg 2020 Oyun İncelemesi & Fragman [PS 4]

Daha önce 2017 yılında piyasaya sürülen Tannenberg bu sefer 2020 edition ile tekrar PlayStation 4 sahiplerini memnun edecek. Tannenberg oyunu konusu ise yine klasik olarak birinci dünya savaşı teması üzerinden sürecek. Tannenberg incelemesi ile kısa bir tanıtım yapalım.

tannenberg inceleme

Birinci Dünya Savaşı oyunları yıllardır kendi has oyun fanlarını kendisine çekmeyi başarmış ve bu kategoride pek çok oyun yapılmasına yol açmıştır. 

tannenberg 2020

PS 4 oyuncuları için de Tannenberg keyifli bir savaş simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Rus İmparatoluğu ile diğer devlet arasında geçen bu savaş modelinde first person  modunda oynamak mümkün. 

tannenberg oyunu

Gayet keyifli hikayesi olduğu söylenen Tannenberg oyunu için siz değerli takipçilerimizin yorumlarını bu sayfa altından göndermenizi ve OyunDevri.com ailesi ile fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyoruz.

Şimdi de Tannenberg oyununun fragman tanıtım videosu ile sizleri buluşturalım:


1 yorum:

  1. Birinci dünya savaşı atmosferini güzel bir şekilde yansıtmışlar. Eğer Tannenberg oyunu oynamak isteyenler varsa bence bir şans verilebilir ama çok da büyük beklentilere girmeyin tabii ki

    YanıtlaSil