Oyun İnceleme: Necrobarista [Oyuncu Yorumları]

Hikaye ilerlemeli bölümleri ve Melbourne'un düşük pantalonlu tarzları ile kahve kültürünü yansıtan Necrobarista oyun incelemesi ile birlikteyiz. Necrobarista oyunu hakkında bakalım bizim takipçilerimiz ne düşünüyor? 

Necrobarista oyunu

Necrobarista, son zamanlarda popüler olan görsel roman tarzındaki oyunlar gibi kendi hikayesini size aktaran keyifli ve aksiyonlu bir oyun. Bu popüler kültüre uygun ve şık 3 boyutlu tasarımları ile oyun sizi içine çekmeyi başaracaktır.
Oyuncu: Fatih K.
Puan: 10/9

Hayali bir kanca gibi sizi yakalayıp, hikayesi ile büyüleyecek olan Necrobarista oyununu denemek için daha ne bekliyorsunuz?
Oyuncu: Sibel D.
Puan: 10/9

Eminim ki, Necrobarista herkesin favorisi olacak kadar efsane değil. Ama en azından alt yazıları ve grafikleri ile sizi etkileyecek harika bir roman diyebilirim.
Oyuncu: Yağız A.
Puan: 10/8

Necrobarista oyun inceleme

Necrobarista almayı düşünenler için detaylı bir analiz yapmak istiyorum. Öncelikle oyunun gerçek oynanan kısımları bana göre tatmin edici bir haz sunmuyor. Ama günümüzdeki roman tarzı oyunlar arasında gerçekten kaliteli ve etkileyici grafikleri ile bu eksi yanını hemen telafi edebiliyor. Bu arada, sinematik anlatımı sayesinde özellikle 3D efektler ve animasyonlar ile oyun kendini oynattırıyor. Bazen oynadığım karakterlerin sadece hikayesini izlemek ve onlara yardım edememek beni sıkmış olsa da, hikaye ve görsel ögeler bakımından benden iyi bir not almayı başardı.
Oyuncu: Ertuğrul G.
Puan: 10/7

Necrobarista bence sadece tarzı ile ilgi çeken bir anime oyunu değil. Hikayesi, anlatım tarzı ve eğlenceli ara geçişleri ile bu oyun gerçekten kaliteli bir görsel roman havası veriyor. Öteki hikayelerin kilidini açma konusunda bazı oyuncuların şikayetleri olsa da, bence bu bile oyunun güzelliğine gölge düşürememiş!
Oyuncu: Abdullah Y.
Puan: 10/8

Üç saatlik oyundan sonra şunu diyebilirim ki, Necrobarista oyunu bence verdiğiniz paranın geri dönüşünü size sağlıyor. Ama içerik olarak fazla bir beklentisi olanları da hüsrana uğratabilir. O yüzden beklentinizi çok yüksek tutmadan ve keyif almaya odaklanarak oyunu alın derim ben.
Oyuncu: İbrahim L.
Puan: 10/7

1 yorum:

  1. Necrobarista oyunu gayet eğlenceli ve anime yönü güçlü bir hikayeli ilerleme oyunu!

    Bu tarz film gibi anime tarzı konuşmalı oyunlar hoşuma gidiyor gerçekten. Size de tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil