Blok Kırma Oyunu

Lazerlerini hazırla çünkü çok çekişmeli bir savaş seni bekliyor. Bu basit blok kırma oyununda oldukça eğlenceli vakit geçireceğini öngörüyorum. Mouse hareketleri ateş ettiğin noktanın hedefini değiştirebilir, A ve D tuşları ile de sağa ve sola doğru hareket edebilirsin.

Blok Kırma Oyunu

Ancak dikkatli olman gerekiyor. Çünkü rakibin sana karşı özel bombalar atmayı planlıyor. Bunlardan ya kaçacaksın ya da üstlerine doğru ateş açacaksın. İşte sır burada gizli! Haydi onları parçala...


Hedeflerdeki blokları teker teker yok etmeye çalış. Daha sonra büyük ve zorlu bölümlere geçerek yeteneklerini birer birer sına! Bakalım ne kadar güçlü, dikkatli ve yeteneklisin.

5.4 11 oy

7 yorum:

  1. blok kırma oyunu app store var mı yaa yada bilen varsa yardım etsin bana

    YanıtlaSil
  2. topla tuğla kırma oyunu oynamayı çok seviyorum ve oyun devri sitesini favorilerime ekledim bile, çok güzel teşekkürrrr

    YanıtlaSil
  3. merhaba, benim sorum olacak. google'a blok kırma oyunu indir pc yazdım ama bulduklarımın bir kısmı ya indirme dosyaları bozulmuş ya da virüslüydü. bunu indirebileceğim bir kaynak var mı sizde?

    YanıtlaSil
  4. topla blok kırma oyunu oynarken bütün stresimi atıyorum valla :D bu oyunda güzelmiş baya

    YanıtlaSil
  5. bir de breakout tuğla kırma oyunu varmış, onu nereden oynayabilirim?

    YanıtlaSil
  6. sitenizde cam blok kırma oyunları aradım ama yoktu. bir ara yüklerseniz sevinirim çünkü bu sitede oynamayı seviyorum. reklam falan olmaması çok güzel!

    YanıtlaSil
  7. admin selam, tom tuğla kırma oyunu yüklersen sevinirizzz

    YanıtlaSil