Kafa Topu Oyunları

Kafa Topu Türkiye Ligi

Bu özek versiyon ile istediğiniz bir Türk takımını seçebilecek ve taraftarı olduğunuz takım ile rakiplerinizi alt etme heyecanına erişeceksiniz. 

Bu da sanırım size çok daha fazla keyif verecektir. Bunun için yandaki resme tıklamanız yeterli olacaktır.



Kafa Topu La Liga

İspanya Ligi'nde top koşturmaya ve gol atmaya ne dersiniz? Messi, Ronaldo falan? Bence kesinlikle aradığınız şey bu! Heyecanı en yükseklerde yaşamak için Oyun Devri size La Liga heyecanını yaşatmaya çalışacak. Herhangi bir İspanyol takımını seçin ve heyecan başlasın!

Kafa Topu Dünya Kupası

Bu versiyonda, bildiğiniz şekilde bir dünya kupası ödülü için savaşacağız. Milli takım seçerek oynayacağımız bu oyunda, rakiplerimizi tek tek eleyerek önce finale sonra da kupaya ulaşmaya çalışacağız. Brezilya, Arjantin gibi takımları seçebilirsiniz.

Bugün canınız çok sıkıldı ve interneti açıp hemen sörf yapmaya başladınız. Ama bu da yeterli olmuyor çünkü can sıkıntınızı oyun oynayarak geçirmek istiyorsunuz. Bu yüzden hemen flash oyun sitelerine giriş yapıyorsunuz (Oyun Devri gibi hehehe). Kategorileri incelediniz ve futbol oyunlarını seçtiniz.

Bu kategoride en popüler oyun şu an için Kafa Topu oyunudur. Bunun sebebi de büyük ihtimalle popüler Youtuber'ların geçmişte ve şuan bile sık sık Kafa Topu videoları çekmesinden dolayı sanırım. 

Bizde sizin bu can sıkıntınızı harika bir kafa topu oyun deneyimi ile gidermek istiyoruz. Bunun için de özel bir sayfa hazırladık.

Peki bu sayfa size ne veriyor?

İnternet de bulunan tüm kafa topu oyun versiyonlarını tek bir sayfada toplamak istedim. Bu sayede size en çok hitap eden veya daha önce hiç denemediğiniz versiyonları oynayabilmek için tek bir kaynaktan faydalanabileceksiniz. 

Tek yapmanız gereken üst kısımda bulunan oyunların resimlerine tıklamak. Sonrasında açılan yeni sayfada yine OyunDevri.com içerisindeki ilgili oyunun sayfasına yönlendirileceksiniz. Böylece online kafa topu oynamanın da keyfini çıkaracaksınız. 

9 yorum:

  1. Türkiye süper ligi olması efsane yapmış oyunu. bilgisayara indirmeden kafa topu oynamak için gayet güzel bir tercih. bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim. arkadaş bulursanız daha keyifli ama ben genelde bilgisayara karşı oynuyorum. yine de eğlenceli oluyor :D

    YanıtlaSil
  2. kafa topu 2 kişilik oynanıyor mu burada? teşeküürler

    YanıtlaSil
  3. kafa topu 2 kişilik tam ekran oynamak istiyoruz bu mümkün mü

    YanıtlaSil
  4. kafa topu süper lig 2019 dvadi oynamak istiyorum arkadaşlar. benimle birlikte 2 kişilik oynamak isteyen varsa beklerim. ama söyliyim çok iyi oynarım :D

    YanıtlaSil
  5. kafa topu spor toto süper lig olması harika zevkli yapmış oyunu ya :D süper ötesi

    YanıtlaSil
  6. kafa topu premier lig var mı? yabancı sitelerde gördüm ama türk sitelerinde pek yok gibi sanki

    YanıtlaSil
  7. topçu kafalar premier lig oynayabilir miyiz acabaaa

    YanıtlaSil
  8. topçu kafalar süper lig hangi takımlar var? fenerbahçe ve galatasary olanı buldum. hatta beşiktaş da vardı ama diğer takımları göremedim ben ya

    YanıtlaSil
  9. kafa topu şampiyonlar ligi var mı bu oyunların içinde?

    YanıtlaSil